"Big" Pimpin'


Oké, het is al weer even terug dat we een noodoproep hebben gedaan voor nieuwe leden. En langzaam maar zeker wordt de site stukje bij beetje verrijkt met nieuwe recensies, filmliefhebbers en nieuwsberichten!

Ook hebben we wat nieuwe elementen mogen toevoegen. Zo hebben we sinds kort onze eigen nieuwsbrief, en is onze beginpagina opgepimpt met een (al zeg ik het zelf) leuke animatie waarbij de verschillende nieuwsberichten voorbij flitsen.

Uiteraard proberen we het nieuws up-to-date te houden, maar ik moet zeggen, dit is best lasting! Wat ik zelf doe is vooral het web rondstruinen op zoek naar nieuwtjes, maar dan zoek ik wel naar nieuws wat een beetje op deze site thuis hoort en dat blijkt niet altijd even makkelijk…

Gelukkig helpen de filmfestivals en de meer culturele (digitale) kranten een handje, waardoor we bijvoorbeeld een aantal items in de schijnwerpers hebben gezet over het Imagine Filmfestival.
Dit, aangevuld met wat leuke filmpjes en trailers, zorgt dat de site redelijk op de hoogte is van de gebeurtenissen in film-land.

Verder helpt het natuurlijk ook dat er regelmatig nieuwe recensies worden ingezonden. Inmiddels staat er een gevarieerd aanbod van meer dan 50 titels online!

Uiteraard is het af en toe aanpoten. Maar deze site is dan ook bedoeld voor liefhebbers van films en die zitten wellicht wat vaker voor een filmscherm in plaats van de computer. Ook doen de recensie-schrijvers hard hun best om er wat goeds van te maken, en moet er af en toe even een film opnieuw bekeken worden om het oordeel te controleren...

Ach ja, “Geduld is zo een schone zaak” zou mijn oma zeggen.

Jenny C.

Column

Bekijk alle columns in ons archief.

Bekijk alle columns in het archief

Arthouse.nl biedt nieuws, recensies, prijsvragen en meer over de films waarvan wij vinden dat ze bijzondere aandacht verdienen!